Mit site er forsvundet i Google

Hvis dit site er forsvundet i Google (eller en eller flere at de andre søgemaskiner), så kan der være sket flere ting:

  • Dit site automatisk blevet fjernet fra søgeresultaterne, ofte fordi det ikke har overholdt søgemaskinernes guidelines.
  • Dit site er manuelt blevet fjernet fra søgeresultaterne – samme som ovenstående, men endnu mere kritisk.
  • Dit site har over længere tid haft tekniske vanskeligheder, så det til sidst er blevet fjernet fra søgeresultaterne, da søgemaskinerne har antaget, at sitet er blevet taget ned.

Hvis du ikke kan finde dit site i søgeresultaterne, er det første du skal gøre derfor, at logge ind på den pågældende søgemaskines webmaster tool og tjek, om der ligger en besked fra søgemaskinen med en begrundelse. Hvis der gør, så skal du tage det meget alvorligt, da de ikke sletter sites uden god grund!

Herefter er der kun en ting at gøre: ryd op! Søgemaskinerne fortæller dig ofte ikke, hvorfor du er blevet slettet, det er op til dig selv at finde ud af.

Ryd HELT op inden du kontakter søgemaskinen

Sørg for at alle dine sider overholder søgemaskinernes guidelines til punkt og prikke. Fjern al black-hat seo; sørg for, at sitet er henvendt til brugerne; tjek, at du ikke linker til sites der indeholder virus eller spyware; kort sagt: sørg for at siden overholder alle regler ned til mindste detalje.

Først når du er 110% sikker på, at siden er skinnende hvid og ren igen, så må du kontakte søgemaskinen med et reconsideration request. Det er hamrende vigtigt at du først går det her, da du ofte kun får én chance for at komme med igen. Læs her, hvordan du laver et godt reconsideration request.

Opsummering

  1. Ryd helt op på siden.
  2. Tjek, at du ikke linker til dårlige sider (med virus eller spyware).
  3. Tjek, at din side følger søgemaskinernes guidelines til punkt og prikke.
  4. Tjek igen.
  5. Søg om at blive optaget i søgemaskinen igen.
  • Var denne side hjælpsom?
  • JaNej

Udgivet

i

af

Kommentarer

Hvad vil du tilføje

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.