SEO på et lille budget – find din niche

Hvis du gerne vil søgemaskineoptimere dit site (for det vil du jo selvfølgelig), men kun har begrænsede midler til rådighed (tid, penge etc), skal du ikke fortvivle. Istedet skal du tænke grundigt over, hvem din kernemålgruppe er, og specifikt målrette dit site til denne.

Gå efter en niche

Find et par gode keywords der ikke er så stor konkurrence på; målret dit site til et specifikt, geografisk område – mulighederne er mange. Og brug så din energi på at ramme lige netop dette segment.

Lad være med at jagte de brede søgeord som fx “børnetøj” (568.000 hits), “banklån” (193.000 hits) og lignende, men målret istedet dine tekster til fx økologisk børnetøj 0-3 år” (1.740 hits) eller “hurtige banklån i Vodskov” (38 hits).

Konkurrencen er mindre, så snart der er tale om en niche, og dermed billigere. Og når så du har fået gang i biksen, så kan du begynde at brede dig ud i andre nicher.

Så for at opsummere: Er budgettet lille, så gå efter nicherne – der er mindre konkurrence, og derved koster det mindre at ranke højere.

  • Var denne side hjælpsom?
  • JaNej

Udgivet

i

af

Kommentarer

Hvad vil du tilføje

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.