Optimal SEO struktur på en side

“Hvordan ser den optimale side ud, set i forhold til struktur og keywords?”

Ovenstående er et af de spørgsmål der stilles oftest, når snakken går på SEO (søgemaskineoptimering), og det er også et af de sværeste spørgsmål at svare på.

For sandheden er, at der kun er uhyggeligt få mennesker, der kender opskriften på den optimale side, og det er indercirklen hos henholdsvis Google, Bing og Yahoo (plus alle de mindre udbredte søgemaskiner) – og de kender kun deres egen opskrift.

Oven i hatten kommer så yderligere, at alle søgemaskinernes algoritmer er forskellige – nogle mere end andre – og de derfor har hver deres opskrift på den “perfekte” seo side-struktur.

Det er en jungle at navigere rundt i de forskellige tips og tricks til den optimale struktur, og nogle er direkte forkerte, hvorfor en hvis grad af forsigtighed (og sund fornuft) er påkrævet, hvis du går i krig med en artikel om emnet.

En af de ultimativt bedste artikler om optimal SEO struktur kommer fra en af det vigtigste kilder inden for området, SEOmoz. Og hvis du ikke allerede ER tilmeldt deres nyhedsbrev eller RSS-feed, så er det eddermame bare med at blive det. Det er en essentiel kilde, hvis du vil arbejde seriøst med SEO. Den, og så selvfølgelig nærværende blog, som du jo selvfølgelig allerede følger

Hvis du kun måtte læse én eneste artikel om optimal SEO struktur, så er det denne: Perfecting Keyword Targeting & On-Page Optimization

  • Var denne side hjælpsom?
  • JaNej

Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Hvad vil du tilføje

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.