Naturlig linkprofil – brug flere cms-platforme for en mere naturlig linkprofil

Som SEO-interesseret webnørd har du sikkert gang i en masse gode hjemmesider med masser af topklasse kvalitetsindhold. Og en stor del af dem er garanteret baseret på WordPress CMS’et.

Det er for så vidt fint nok, men i jagten på en naturlig linkprofil ligger også, at du har links fra forskellige serversetups og cms’er. Dette er nødvendigt, selvom Wordpress er verdens mest udbredte cms – alene af den grund at en side udelukkende med links fra wordpress-installationer (både selvhostede og wordpress.com) simpelthen ikke virker realistisk, hvis den skal være af en ordentlig kvalitet.

Googles søgemaskine kender udmærket kodesyntaksen i WordPress – fx kan du få en melding i Google Webmaster Tools når der er en opdatering til WP – og derfor er det ikke nok at fjerne meta-generator-tagget.

Der er heldigvis en masse gode (og mindre gode) cms’er på markedet, skrevet i asp, php, java, .NET etc. Og ved du hvad det bedste er? Du kan finde rigtig mange af dem her:
http://www.opensourcecms.com/

Brug dem efter behov, og husk også at bruge flade html-sider på nogle af dine sites, så det virker endnu mere naturligt (her anbefales det dog, at det er på mindre sider, da opdateringsarbejdet hurtigt kan blive tungt og tidskrævende.

Anbefalede cms’er

Men husk ikke at begrænse dig til 1,2 eller 3 – brug så mange som muligt i dit seo-arbejde.

God arbejdslyst!

 • Var denne side hjælpsom?
 • JaNej

Comments

3 svar til “Naturlig linkprofil – brug flere cms-platforme for en mere naturlig linkprofil”

 1. Rigtig fin artikel. 🙂

 2. Hej Michael

  God artikel. Det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det er med en naturlig linkprofil. Især efter Google penguin.
  Jeg har ikke selv brugt så meget krudt på at være opmærksom på variation i CMS, men det vil jeg da til at være.

  1. Det er et tip, jeg sjældent hører derude, og rigtig mange SEO-hajer er også “gode” til at begrænse sig til deres favoritter. Vanens magt kombineret med teknisk avancerede setup, der gør det nemt at skalere seo-arbejdet er mit bud.

   Jeg vil dog lige slå fast for alle der læser med her, at det altoverskyggende vigtigste er, at lave fedt indhold, folk har lyst til at linke til. Så opnår man helt naturligt en naturlig linkprofil 🙂

Hvad vil du tilføje

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.