Linksynergi og blogsynergi

Nogle hjemmesider, fx online aviser og lignende, har en indbygget funktion, der linker tilbage til de blogs, der linker til en given artikel.

Det vil sige, at hvis du skriver en artikel om farerne ved at grille på en altan, og i teksten linker til en artikel om det emne, et af de steder der benytter sig af linksynergi, så kommer der et link til din blogpost i forbindelse med artiklen.

Denne funktion kan være en del værd for dig, idet du kan score en masse besøgende på den måde – vær dog opmærksom på, at mange af disse sider kører med rel=”nofollow” eller scripts, så du får ikke nødvendigvis linkkærlighed ud af det.

Du kan læse mere om blogsynergi her

Danske nyhedsmedier der bruger link- eller blogsynergi

Sig til, hvis du kender til flere 🙂

 • Var denne side hjælpsom?
 • JaNej

Udgivet

i

af

Kommentarer

4 svar til “Linksynergi og blogsynergi”

 1. Frank Hellerup Madsen Avatar

  Der er vist ingen sider tilbage, som giver linkjuice ved de her link-tilbage funktioner. Men besøgende kan de helt sikkert give. Jeg har trukket hundrevis af besøgende ved et veltimet indlæg på et hot emnet.
  (Til gengæld skal man ikke regne med at kunne bruge dem til ret meget i forhold til at få dem som kunder eller tjene reklamepenge på dem. De er sjældent ret fokuserede).

  1. Michael B Avatar

   Så vidt jeg kan se, så gør ihvertfald Berlingske ikke brug af NoFollow:
   http://www.berlingske.dk/article/20090615/kronikker/90615157/ (under bloglinks)

 2. Frank Hellerup Madsen Avatar

  Hvis du går ind og kigger på kildekoden på den side, vil du se, at “Blog links”-boksen er en javascript-ting, som ikke indeholder rene html-links. Dvs. selvom linket ser rent og dofollowet ud for os, ser Googlebot det overhovedet ikke.

 3. Michael B Avatar

  Det er da fuldstændig gået min næse forbi – I stand corrected!

Hvad vil du tilføje

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.