Kategorier
SEO

Kvalitet af indgående links

Et link er ikke blot et link – der er stor forskel på kvaliteten af links. Links fra ligesindende sites tæller mere end links fra irrelevante links.

I forbindelse med linkbuilding skal du være opmærksom på, at et link ikke blot er et link.

Et link fra en side, der omhandler det samme emne som dig, er bedre end et link fra en side, der intet har med dit emne at gøre.

På samme måde er et site-wide link (et link, der findes på alle undersider på et site – læs en diskussion om fordele og ulemper ved site-wide links her) heller ikke lige så meget værd som links på udvalgte undersider.

Sagt på en anden måde: Det er mere værdifuldt at få 250 unikke links fra 250 forskellige domæner, end det er at få 500 ensartede links fra ét domæne.

Få notifikationer når der er nyt indhold

Ingen spam. Seriøst.


  • Var denne side hjælpsom?
  • JaNej

Af Michael Kjeldsen

Web analytics- og konverteringsoptimeringsspecialist. Gruppeansvarlig for CRO-strategi (strategi og cross-country udrulning) i Danske Bank Group. Foretrækker pædagogiske datasæt, man rent faktisk kan bruge til noget, i stedet for dataskrammel. Far og ægtemand.

En kommentar til “Kvalitet af indgående links”

Hej,
Tillader mig at spørge til en gammel tråd. Hvordan er det med forskellen af værdi af link fra et hoved domæne fx. eb.dk, fremfor links fra fx. eb.dk/linkbuilding? Er de lige gode?
vh ,Mikkel

Hvad vil du tilføje

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: