Hvad skal man søgeoptimere?

Hvis du skal arbejde med søgemaskineoptimering, er det relevant at vide, hvilke elementer af koden på din hjemmeside, der skal optimeres.

Helt firkantet skal du optimere alle aspekter af din hjemmeside, lige fra indhold og layout, til koden tekniske udformning og sidens størrelse (ikke visuelle størrelse, men størrelsen på de enkelte filer: jo mindre, jo hurtigere loadtid, jo bedre).

Jeg har her samlet en liste med de vigtigste elementer af siden, du skal søgemaskineoptimere. Det er disse, du skal bruge mest tid på:

Listen er ikke sorteret efter vigtighed, da jeg er af den overbevisning, at alle punkterne skal være ordentligt på plads, før man kan snakke om optimering. Jeg vil dog i den sammenhæng med det samme sige, at linkbuilding er uhyre vigtigt, og især indgående links er langt det vigtigste punkt.

Jeg vil gennemgå de enkelte punkter i fremtidige indlæg 🙂

 • Var denne side hjælpsom?
 • JaNej

Udgivet

i

af

Kommentarer

2 svar til “Hvad skal man søgeoptimere?”

 1. Henrik Blunck Avatar

  Det glæder mig, at du skriver: “Listen er ikke sorteret efter vigtighed, da jeg er af den overbevisning, at alle punkterne skal være ordentligt på plads, før man kan snakke om optimering.”

  Det er en utrolig fornuftig konstatering. Faktisk er det synd for mange kunder hos webdesign-firmaer at de bliver lovet en optimering af folk som ikke kan kode HTML ordentligt. Hvis blot én af elementerne i søgemaskineoptimering ikke er i orden, så opnår folk kun en brøkdel af det de kunne opnå, hvis siden var optimeret ordentligt.

  Det er rart at se jeg ikke er den eneste som vægter dette princip højt.

  Fortsat god pinse. 🙂

 2. admin Avatar
  admin

  Jamen mange tak, da – altid rart med opbakning til sine argumenter 🙂

Hvad vil du tilføje

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.