Kategorier
SEO

flere domæner viderestiller til et

Der er ingen umiddelbar fordel i, at oprette en masse domæner og viderestille dem til et enkelt.

Hvis du skal have noget ud af de forskellige domæner, skal du lave unikt indhold på dem alle sammen, og så bruge det til at viderestille til relevante undersider på hoveddomænet.

Det er klart, hvis du har en masse domæner for at undgå typosquatters og domainsquatters, så er det en helt anden snak, og så skal du selvfølgelig blot viderestille til hoveddomænet. Hvis et af bi-domænerne tidligere har været i brug af en anden, og derfor har opbygget en større eller mindre grad af goodwill (fx Google PageRank), er der selvfølgelig også en fordel ved at 301 redirecte (viderestille) til hoveddomænet, da den goodwill så muligvis vil dryppe på det.

Og hvis du har en skide godt generisk domænenavn (fx sko.dk), så skader det da heller ikke at viderestille til din webshop, der sælger… sko…

Få notifikationer når der er nyt indhold

Ingen spam. Seriøst.


  • Var denne side hjælpsom?
  • JaNej

Af Michael Kjeldsen

Web analytics- og konverteringsoptimeringsspecialist. Gruppeansvarlig for CRO-strategi (strategi og cross-country udrulning) i Danske Bank Group. Foretrækker pædagogiske datasæt, man rent faktisk kan bruge til noget, i stedet for dataskrammel. Far og ægtemand.

Hvad vil du tilføje

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.