om onsdags-seo

Søgemaskineoptimering for begyndere er et lille projekt, hvor jeg i ny og næ deler et lille seo-tip. Mit navn er Michael, og jeg har arbejdet med søgemaskineoptimering og brugervenlighed på nettet i en del år efterhånden.

Alle de tips og trick jeg deler her på siden, er helt gratis at bruge – og samtidig helt på eget ansvar!

Brugt rigtigt, kan disse tips give dig en bedre placering i søgemaskinerne (fx Google, Yahoo eller Live), men brugt forkert kan de have en negativ virkning på din side.

Hvis du ikke har mod på at afprøve tingene selv – hvad jeg helt klart vil opfordre dig til, da der er en hvis tilfredsstillelse i at se frugten af arbejdet – så skal du være velkommen til at kontakte mig.

Mvh
Michael

Kommentarer

Hvad vil du tilføje

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.