om onsdags-seo

Søgemaskineoptimering for begyndere er et lille projekt, hvor jeg i ny og næ deler et lille seo-tip. Mit navn er Michael, og jeg har arbejdet med søgemaskineoptimering og brugervenlighed på nettet i en del år efterhånden.

Alle de tips og trick jeg deler her på siden, er helt gratis at bruge – og samtidig helt på eget ansvar!

Brugt rigtigt, kan disse tips give dig en bedre placering i søgemaskinerne (fx Google, Yahoo eller Live), men brugt forkert kan de have en negativ virkning på din side.

Hvis du ikke har mod på at afprøve tingene selv – hvad jeg helt klart vil opfordre dig til, da der er en hvis tilfredsstillelse i at se frugten af arbejdet – så skal du være velkommen til at kontakte mig.

Mvh
Michael

Få notifikationer når der er nyt indhold

Ingen spam. Seriøst.


Hvad vil du tilføje

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.