Det er sgu helt forfærdeligt

Jeg plejer altid at bande og svovle over folk, der ikke opdaterer deres blog, og nu har jeg så selv forsømt min i henved 2½ måneds tid – fy, skamme!

Nå, men altså… der er jo sket en del siden sidst, og en af tingene er, at jeg er kommet i job igen. Yes, jeg sidder og laver markedsføring i midten af København, og det er sgu super at have fingrene i bolledejen igen.

Hmm… hvad er der ellers sket? Jeg har tabt mig lidt, og da jeg ikke kan finde andre grunde, må det jo være fordi jeg er begyndt at tænke så meget på arbejde. Eller også er det gåturen til/fra metroen – ingen ved det…!

I øvrigt fandt jeg lige (i dag faktisk) Internet Archive’s “aftryk” af min første hjemmeside på (næsten) eget domæne: criterius.dk – ja, de grafisk evner har ikke rykket sig meget siden…

Så har jeg også fået købt og læst en masse bøger, blandt andet:

  • Getting Real (37signals) – Hvis du er seriøs omkring at lave websites/web apps, så skal du læse denne!
  • Landing Page Optimization (Tim Ash) – ikke for begyndere, men for dylan den er guld værd, hvis du vil excellere inden for LPO.
  • Analyticsbogen (Jacob Kildebogaard og Morten Vadskær) – få maksimalt udbytte af dit web analytics system – genial bog.
  • Skatteøen (Robert Louis Stevenson) – nej, den er muligvis ikke relevant, men har altså læst den 🙂
  • Rocket Surgery Made Easy (Steve Krug) – du mener ikke, at brugertests er nødvendige for dig? Read this, weap, reconsider, TEST!

  • Og så er Rework (37signals) bestilt, men endnu ikke ankommet…

   

  Den opmærksomme læser vil opdage, at jeg er lidt af en læsehest…

  Hvad har du læst af bøger i 2010? Inspirér min kommende læseliste, tak 🙂

  • Var denne side hjælpsom?
  • JaNej

  Udgivet

  i

  af

  Tags:

  Kommentarer

  6 svar til “Det er sgu helt forfærdeligt”

  1. Jacob Saaby Nielsen Avatar
   Jacob Saaby Nielsen

   Jeg er ved at læse Here Comes Everybody, og The Wisdom Of Crowds.

   På boghylden står og venter:

   Groundswell
   Tribes
   Unleashing The Ideavirus
   Wikinomics
   Made To Stick
   We-Think
   Seamless Teamwork
   Sharepoint Roadmap for Collaboration

   Og sidst men ikke mindst…

   When Giants Walked The Earth (bare for at have noget nogenlunde prosa-ish at læse 😉 )

   1. Michael Kjeldsen Avatar

    Heh – det sjove er så lige, at jeg sgu da har Here Comes Everybody stående i reolen, men aldrig har fået den læst. Så det er næste projekt 🙂

    Utroligt, hvad man kommer frem til på sådan en helt almindelig fredag aften – takker!

  2. Vadskær Avatar

   Ja – jeg har også lige nappet Rocket Surgery Made Easy og er meget begejstret for den. Der udover slugte jeg Handcrafted CSS råt. Synes, Dan Cederholm er sej med en CSS-pensel. Lige nu er jeg i gang med moppedrengen SEO 2.0 af deMib. Mit umiddelbare indtryk er, at den er for stor – jeg skulle igennem en masse kedeligt, før det blev sjovt. Men nu er den så også “sjov”.
   Jeg har også læst Thorbjørn Flensteds SEO-bog. Den er en tynd kop the for sådan nogle som os (som Poul Krebs ville coine det), men for en af de forstokkede marketingschefer, er det en fin introduktion.

   Og næste bog på hylden er “Forms that Work”. Jeg har sneak-peaket i den og den ser fornuftig ud. Jeg tror bestemt, det er een, du vil kunne lide. Du kan se mere her – http://www.formsthatwork.com/

   1. Michael Kjeldsen Avatar

    Forms that work ser spændende ud – og det er et område, jeg endnu ikke har eksperimenteret så meget…

    SEO 2.0 har jeg gennemtrawlet på mine lange tog/busture til og fra arbejde. Jeg er enig med dig i, at den er meget lang, og den kunne godt have været kogt en del ned, uden at miste indholdsmæssig værdi. Men til gengæld havde jeg nok ikke forventet andet fra Mikkel – når først han får varmet op, så kommer der utrolig meget information fra hans hånd, på utrolig kort tid 😉

    Handcrafted CSS kunne godt være interessant, men den ryger nok i sekundærbunken, da jeg ikke koncentrerer mig så meget om det emne for tiden…

  3. Karsten Lund Avatar

   Hej Michael – Nu er jeg langt fra en læsehest, og derfor er min læsning også minimal.

   Dog kan jeg varmt anbefale disse bøger:

   “Content Strategy – For the web” – Kristina Halvorson

   “Neuro Web Design” – Susan M. Weinschenk

   “Web Design for ROI” Lance Loveday & Sandra Niehaus

   -Karsten Lund

   1. Michael Kjeldsen Avatar

    @Karsten
    Der røg sgu lige et par bøger med på næste indkøbsliste fra Amazon – takker!

  Hvad vil du tilføje

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.