The Chronicles I

Jeg har af og til mindre input og observationer, jeg gerne vil dele; desværre er de bare ofte ikke omfattende nok til at kunne bære blogformatet. Så nu vil jeg i stedet (løbende, når det lige giver mening) smide dem ud i en “chronicle-style” serie af indlæg – og dette er den første.


Skulle nogen være i tvivl, så er det tidskrævende at få børn. Heldigvis er det samtidig også pisse-mega-fantastisk-fedt, og absolut alle de søvnløse nætter værd. For mig har det også medført en væsentlig omprioritering af min tid. Det har betydet et par år, hvor jeg har valgt at nedprioritere nærværende site og (de fleste) aktiviteter, der ikke har været arbejds- eller familierelaterede. Og den prioritering føler jeg selv har været godt givet ud.


Siden sidst har jeg skiftet job. Jeg har forladt mit job som Online Manager hos Lederne, til fordel for en job som CRO Manager hos Resolution Media Danmark. Jeg arbejder nu dedikeret med konverteringsoptimering for nogle af verdens største brands. Det er fedt!


Jeg har fået udgivet mine første to plugins i WordPress’ Plugin Repository. Et plugin til nemt at implementere Optimizely på dit WordPress-site. Og et tilsvarende plugin, hvis du foretrækker Visual Website Optimizer.

Du må meget gerne downloade og teste dem af, og hvis du har nogen kommentarer (eller finder fejl) så sig endelig til!


For nogle år siden langede jeg kraftigt ud efter Facebook for at fjerne konverteringssporingen i deres Facebook Ads. Den er nu kommet igen (det er ved at være noget tid siden), men jeg stiller stadig spørgsmålstegn ved effekten af annoncerne. Eller sagt på en anden måde: Du skal have styr på din forretning, dine kampagner og dine landingssider, før det kan betale sig. Men altså – konverteringer kan måles igen.


Jeg har også lavet en Chrome-extension, der farvekoder (nogle af) knapperne i Gmail-interfacet. Jeg blev simpelthen knokkel-arrig over, altid at ramme spam-knappen, når jeg bare ville slette. Og vil man have noget løst ordentligt, så laver man det selv. Så det gjorde jeg, og du skal være velkommen til at prøve plugin’et af: Better Gmail Buttons.


Jeg får ikke læst helt så meget som før, men lidt bøger glider der da (heldigvis) ind (kommisionslinks):


Jeg har også lavet et hvad-er-min-ip-microsite. “Hvordan adskiller det sig fra andre lignende sider?” hører jeg dig allerede sige, og dertil har jeg blot at sige:

 1. Det er pænere og enklere end hovedparten af dem,
 2. der er indbygget funktionalitet så du kan sende en unik URL til vedkommende, du skal have IP’en fra, hvorefter vedkommendes ip-adresse (med mere) sendes til dig i en email.
 3. Du kan lave et opslag på en given IP-adresse (eksempel)

Bruger den allerede en hel del selv. Siden er i beta, så betragt denne mention som værende en soft-launch.


Det var mange ting, men igennem kom vi! Hvad synes du om denne type indhold? Giver det mening, og vil du læse den næste, når den engang dukker op?

 • Var denne side hjælpsom?
 • JaNej

Udgivet

i

af

Kommentarer

Ét svar til “The Chronicles I”

 1. Jacob Worsøe Avatar

  Hej Michael, god idé med sådan et format. Jeg synes det virker super godt. Kort og værdifuldt.

  Jeg kunne sagtens finde på at bruge formattet selv. Jeg har i skrivende stund 37 idéer til blogindlæg i min Evernote – nogle af dem har jeg haft liggende i flere år uden at få dem skrevet, fordi jeg synes der skal noget kød på, i form af praktiske erfaringer, cases, etc. før det kan udgives.

  Dette format kunne sagtens være en måde at få nogen af dem udgivet på, når det store forkromede blogindlæg alligevel ikke bliver til noget 🙂

Hvad vil du tilføje

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.