Om Michael Kjeldsen

Jeg er Michael Bach Kjeldsen Elkjær (Twitter). Jeg kommer oprindelig fra Aarhus, men bor i dag i København, hvor jeg arbejder som Performance Marketing & Data Insights Lead hos Helion B2B.

Jeg har tidligere arbejdet siddet med web analytics og konverteringsoptimering (CRO) som CRO Manager i Resolution Media (der er en del af Omnicom Media Group), senere som både Global Head of CRO og Chapter Lead for Analytics, CRO & Analytics i Danske Bank Group. Senest har jeg siddet som Performance Director i mediebureauet Orchestra, med ansvar for SEO, CRO og Analytics.

Jeg har arbejdet med kommunikation på nettet siden 1995 – dengang vidste jeg bare ikke at det var “kommunikation på nettet”!

Oprindeligt var min interesse for internettet rent teknisk, i den forstand, at jeg påtog mig jobbet som ham, der skulle revolutionere måden, internettet blev brugt på. I praksis foregik det ved, at jeg lærte at lave hjemmesider.

Siden da har min rejse bragt mig omkring visuelt design på hjemmesider, primært via CSS, og over til udvikling af dynamiske hjemmesider, primært gennem scriptingsproget PHP.

Det hele fra et praktisk, virkelighedsrelevant perspektiv.

Jeg har en BA i engelsk og virksomhedskommunikation (erhvervskommunikation) på Handelshøjskolen i Århus, Århus Universitet (eller Aarhus School of Business, University of Aarhus, som den hedder på udenlandsk).

Billede af Michael Bach Kjeldsen Elkjær

Vil du vide mere om, hvad jeg har lavet gennem tiden, kan du enten klikke på PROJEKTER i menuen øverst på siden (eller klikke lige her), eller kontakte mig her.

P.S. Mit fulde navn er Michael Bach Kjeldsen Elkjær.