Gratis foredrag

Gratis foredrag om online markedsføring og digital optimering

Sidder du i et online forretnings-team, i en ERFA-gruppe eller erhvervsklub, eller måske i et netværk med andre online markedsføring interesserede, så kan du booke mig til et gratis foredrag.

Online markedsføring, herunder optimering af virksomhedens digitale tilstedeværelse, er en disciplin, der har uanede muligheder, men som også kan være meget, meget kompleks. Jeg kan hjælpe med at gøre den mindre teknisk, mindre kompleks og mere operationel. Baseret på masser erfaring fra den virkelige verden.

Hvad kan jeg tilbyde dig?

Jeg kan tilbyde dig, at jeg komme ud og holde et foredrag for dig og resten af gruppen. Indholdet af foredraget tager vi en dialog om, og det overordnede emne kredser sig omkring hovedemnet “Online markedsføring – optimering af tilstedeværelse”.

Hvad kræver det af dig?

Du skal repræsentere en gruppe, der (i et eller andet omfang) arbejder med jeres online tilstedeværelse(r) (fx virksomhedsteam, ERFA-gruppe/erhvervsklub eller netværksgruppe). Det er ikke vigtigt, at I er fra samme virksomhed, ligesom det heller ikke er vigtigt, at I arbejder inden for samme branche eller lignende. Det vigtigste er, at I brænder for online markedsføring, og har mod på at udvide jeres vidensniveau.

Herudover skal du/I kunne stille et mødelokale til rådighed, med mulighed for storskærm eller projektor.

Når jeg siger gratis, så mener jeg…

… at du ikke skal betale noget for foredraget. Transporten skal du (som udgangspunkt) heller ikke tænke på, så længe det er inden for rimelig afstand fra København. Kræver rejsen tog/fly/overnatning, vil denne udgift dog blive viderefaktureret.

Jeg er bosiddende i København, og derfor vil foredrag uden for Sjælland typisk også skulle planlægges i god tid forud for afvikling.

Hvad siger du – skal jeg kigge forbi?

Indsend nedestående formular, med så mange informationer som muligt om din gruppe og det ønskede foredrag. Så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.