Mission accomplished! 24.04.2006 12:00:00 | I dag udkommer M! til abonnenter, og... ja... Elin er på forsiden! Det er jeg enormt stolt over, specielt fordi jeg blev inviteret til København til forside-shootet. Vil du læse historien, kan du finde den her:

Del 1 | Del 2 | Del 3


Jeg vil gerne takke alle jer, der skrev under på indsamlingen. Listen af navne vil jeg lade stå, til (forhåbentlig) evig ære.

Skriv gerne en kommentar i feltet herunder.

Mvh
Michael Kjeldsen
Kommentarer

martin n knudsen fra 4540 siger: hun må på forsiden. hun er dejlig

Michael fra 8000 siger: Klasse - simpelthen klasse!

Anders Nielsen fra n/a siger: For fedt initiativ mand! Det styrer! Tak for det!

bjrn fra 2750 siger: Ja, det var virkeligt noget af det bedste, som nogen sinde er sket for M! og dets læsere! Kanon initiativ. Du har klart fortjent at stå ved siden af den svenske frækkert! :D

aristo fra 2650 siger: Tak tak tak, Michael, det initiativ du har taget er det bedste der er sket for M!...og deres læsere, endnu engang tak


Hvilken farve har en appelsin?


Navn

Postnummer

Kommentar (max 250 tegn)

Målet med underskriftsindsamlingen Målet med denne underskriftsindsamling var at få redaktionen bag M! til at putte Elin Grindemyr på forsiden af bladet.
Billede af Elin Grindemyr Vi snakker her en pige der er så lækker, og alligevel så girl-next-door-agtig, at det halve kunne være nok - dette alene er nok til at hun allerede burde have været der 3-4 gange.
Har du spørgsmål? Hvis du har spørgsmål angående underskriftsindsamlingen, kan jeg kontaktes på [email protected]

Mvh
Michael Kjeldsen