cookiesamtykke QR-icon

Optimizing the web – bit by bit

Google Website Optimizer API

Forventet læsetid: Less than a minute

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg finder Google Website Optimzer (GWO) svært interessant. Det er et genialt værktøj til at optimere sit site, så det leverer de informationer, ens brugere har behov for. GWO er et typisk Google værktøj: grimt, men funktionelt – brugergrænsefladen virker, men er langt fra intuitiv.

Google Website Optimizer er lukket ned pr. 1/8-2012. Har du kun behov for simple A/B-tests, kan du i stedet benytte Content Experiments, der er indbygget i din Google Analytics. Har du behov for mere avancerede funktioner som fx Multi Variate Tests (MVT), så kan du i stedet overveje Visual Website Optimizer (min favorit), Optimize.ly eller et af de andre værktøjer, du kan finde på denne liste: WhichMVT.com

Men det er på vej til at ændre sig nu!

I dag har Google offentliggjort deres Google Website Optimizer API, der åbner op for, at man kan bygge GWOs funktionalitet direkte ind i software – fx i fremtidige versioner af WordPress, Joomla eller osCommerce.

Det bliver spændende at se, hvad der kommer ud af det, men mit bud er, at der vil komme en lang række interessante produkter ud af GWO API’en.

Kender du allerede nu til et sted, hvor GWO API’en benyttes, så skriv det i kommentarerne herunder. Happy testing!

Yderligere læsning

Category: Konverteringsoptimering

Tagged: , , ,

Kunne du lide artiklen? Så vil jeg blive glad for din feedback :-)

Skriv en kommentar

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få tips, tricks, artikler og værktøjer, der vedrører online marketing.
* = Obligatorisk felt

Hvem er ham Michael?

Michael Kjeldsen er webnørd og marketingmand, med base i København. Arbejder som CRO Manager hos Resolution Media Denmark.
Om Michael Kjeldsen...

 

Profilfoto af Michael Kjeldsen

Certificeringer

Google Analytics Individual Qualification - logo

Gør noget godt for andre:

Giv Blod-badge